• Kekuatan Pabrik

    Kita duwe profesi Produsen basis, periode produksi cepet lan kualitas wis ngontrol strictly dening dhewe.

  • Jaminan Mutu

    Perusahaan iki setya nurturing, ngembangake lan produksi serial.

  • Kerjasama Internasional

    Produk ditingkat pisanan ing pasar konstruksi utama ing Eropa lan Amerika Serikat.

  • Cixi Sinston Sealing Material Co., Ltd.

Cixi Sinston Sealing Material Co, Ltd.  - salah siji eksportir utama & amp; Produsen Sealing material, material isolasi lan pengencer kekuatan tinggi ing China .Produk - produk kayata: Seal GasketÂ: Spiral Gasket, Gasket Reinforced Gasket, Gasket Jacketed Ganda Metal, Gasket Corrugated, Gasket Kamprofile, Garing Gasket, Gasket Tembaga, PTFE Gasket , PTFE Enveloped Gasket, Asbestos Gasket, Gasket Karet, Kits Gasket Flange Inserttion. Rubber O ring, Oil seal.

Maca liyane